top of page

Wie zijn wij ?

Partner in Precision

PMP Lichtenvoorde BV is er speciaal voor u als u op zoek bent naar een producent van fijnmechanische precisieonderdelen. Naar technische hoogstandjes die een waardevolle bijdrage leveren aan betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige eindproducten. Naar een ervaren business partner die op hoog niveau met u mee kan denken en wil samenwerken.

Breed gespecialiseerd

Sinds 1998 leveren wij hoogwaardige producten aan de volgende Hightech

markten:

  • Halfgeleider Industrie

  • Optische Industrie

  • Medische Industrie

  • Analyse Industrie

  • Lucht- en ruimtevaart

  • Defensie Industrie

We bedenken creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen en produceren nauwkeurig en vakkundig zowel kleine als middelgrote series. In ferro, non ferro en niet-metalen. Dat alles binnen de maximale afmetingen op 3-assig van 2000*800mm en 5-assig kubus 630mm.

Early Supplier Involvement

De toenemende complexiteit van fijnmechanische onderdelen vraagt steeds vaker om specialistische kennis. PMP is ook uw "Partner in Precision" als het gaat om het inbrengen van haar innovatieve vakkennis tijden het productontwikkelingsproces. In samenwerking met u denken we mee over functie, maakbaarheid en de bijbehorende kosten beheersing van uw product.

Ultra-precisie

Geklimatiseerde productiefaciliteit, ultramoderne apparatuur en vakkennis op hoog niveau. Hiermee realiseren wij opdrachten met een ongekende nauwkeurigheid. Elke keer weer weten we de lat hoger te leggen en elke keer weer zien we dit als de ultieme uitdaging. Het zijn de ingrediënten voor onze passie voor perfectie. Toleranties in het µm bereik en oppervlakte ruwheden van 0.04 Ra (gefreesd) zijn geen uitzondering. Menig opdrachtgever staat dan ook versteld van de resultaten die wij weten te realiseren.

Beheer processen en hoogwaardige technologieën

Uw eisen op het gebied van vorm- en plaatstoleranties, vlakheid en evenwijdigheid zijn voor ons dagelijkse uitdagingen. Nafrezen en spiegelfrezen zijn specialismen welke wij tot in de puntjes beheersen. Bij PMP is deze hoge kwaliteit gewoon standaard, niet op de laatste plaats door de hoge mate van procesbeheersing en het toepassen van hoogwaardige technologieën. Het elimineren van welke minuscule afwijking dan ook en het uitsluiten van toevalligheden, maakt PMP tot uw betrouwbare partner op het gebied van precisieonderdelen. Met onze kennis en kunde kunnen wij u uitstekend adviseren op uw zoektocht naar kostenreductie en procesverbeteringen.

Meten is weten

Op uw verzoek controleren we uw producten in onze ultramoderne meetkamer en voorzien deze van officiële meetrapporten. Wij werken met een 3D Zeiss Accura meetmachine. Het zorgt voor zekerheid en continuïteit op hoog niveau.

Productie Hal optimized.jpg
bottom of page